Klassieker Restauratie Martin Stoffer Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisie
Wij Werken aan de toekomst van 't verleden.


Mauris quis eros arcu

Klassieker Restauratie Martin Stoffer

“Klassieker Restauratie Martin Stoffer” is een restauratie bedrijf gevestigd in het Limburgse Obbicht. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van klassiekers. Dat zijn zowel Classic Cars, Oldtimers als Youngtimers. 

Cras porta porta turpis

Restauratie:

Heeft u een oldtimer, maar verkeert deze niet meer in de beste staat? Dan kunnen wij u daarmee helpen! Een oldtimer is een klassiek voertuig waarvan het model al lange tijd niet meer gefabriceerd wordt.Bij een auto spreekt men doorgaans van oldtimer als deze periode meer dan 25 jaar is.

Nullam ac mi id massa consectetur

Spuitcabine:

Naast het restaureren van u oldtimer of classic car kunt bij ons u ook terecht voor spuitcabine te huren. Voor andere wensen kunt u contact opnemen.

Maecenas venenatis viverra nisi

Motor / revisie

Oldtimer - Restauratie Martin Stoffer is een ervaren specialist in reviseren van oldtimer / classic cars. Wij behandelen u klassieker met de grootste zorg. Zo dat u klassieker in originele staat verkeerd.

Onze historie.


Wij zijn in 1992 begonnen in ons bedrijfspand te gelegen in Obbicht.Wij kunnen alle voorkomende oldtimer restauratie werkzaamheden uitgevoerd worden.Wij hebben 42 jaar ervaring in het autospuitvak en het restaureren van oldtimers. Ons specialisme ligt op het gebied van restauratie, spuiten en schade.Onze werkwijze wordt gekenmerkt door:

  • Persoonlijke aandacht van de vakman voor de klant.
  • Geheel vrijblijvende inspectie van uw oldtimer, gevolgd door een gedetailleerde offerte.
  • Duidelijke uitleg met betrekking tot de laksystemen en bewerkingen, aan de hand van demonstratiemodellen.
  • Wij leveren werk van uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs.
  • Wij hebben lief voor de oldtimer.

Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisie