Klassieker Restauratie Martin Stoffer Martin stoffer autoschade , obbicht
Wij Werken aan de toekomst van 't verleden.


Mauris quis eros arcu

Klassieker Restauratie Martin Stoffer

“Klassieker Restauratie Martin Stoffer” is een restauratie bedrijf gevestigd in het Limburgse Obbicht. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van klassiekers. Dat zijn zowel Classic Cars, Oldtimers als Youngtimers. 

Cras porta porta turpis

Restauratie:

Heeft u een oldtimer, maar verkeert deze niet meer in de beste staat? Dan kunnen wij u daarmee helpen! Een oldtimer is een klassiek voertuig waarvan het model al lange tijd niet meer gefabriceerd wordt.Bij een auto spreekt men doorgaans van oldtimer als deze periode meer dan 25 jaar is.

Nullam ac mi id massa consectetur

Spuitcabine:

Naast het restaureren van u oldtimer of classic car kunt bij ons u ook terecht voor spuitcabine te huren.Voor andere wensen kunt u contact opnemen.

Maecenas venenatis viverra nisi

Motor / revisie

Oldtimer - Restauratie Martin Stoffer is een ervaren specialist in reviseren van oldtimer / classic cars. Wij behandelen u klassieker met de grootste zorg. Zo dat u klassieker in originele staat verkeerd.

Welkom bij “Klassieker Restauratie Martin Stoffer”.

“Klassieker Restauratie Martin Stoffer” is uw specialist voor, carrosserie restauraties, chassis restauraties, onderdelen nieuw en gebruikt, plaat- en spuitwerk, richtwerk, motorrevisie, versnellingsbak revisie, spuitcabine verhuur, schadetaxaties en in-en verkoop bemiddeling van   klassiekers. Op onze website vindt u alles over onze historie, de werkplaats, onze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen.  

Wij zijn een hoogwaardig bedrijf dat 100% klantgericht te werk gaat. Uw belang staat bij ons altijd voorop!

Wij gebruiken diverse producten zoals Rustyco ontroester en RX Anti roest. Deze producten zorgen voor een langdurige bescherming voor uw klassieker. De producten zijn ook bij ons te bestellen.  Wij Werken aan de toekomst van 't verleden.

Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisieEen Klassieker. Pure liefde

Je hart gaat er sneller van kloppen. Kijk eens naar zijn lijnen en al die mooie details. Snuif de geur eens op en je herinneringen aan deze auto komen weer boven, toen je er als kind bij kon wegdromen ..... Niets is zo mooi als zo’n auto zelf te hebben.  Hoor ‘m eens zacht snorren of krachtig brullen. Hoor hoe het portier in het slot valt. En héél stiekem geniet je ook van de bewonderende blikken als je met ‘m langsrijdt ....
 
Zo’n auto moet je koesteren.

Een klassieker heeft voor zijn eigenaar vaak een emotionele waarde. Die vertrouw je niet zomaar aan iedereen toe. Wij zijn uiterst deskundig en nauwkeurig in het herstellen van uw klassieker en helpen u graag. Wij brengen hem weer terug in zijn oorspronkelijke staat. In volle glorie en met volledig respect voor het verleden waarborgen wij zijn authenticiteit. Daarbij maken we wel gebruik van de techniek van vandaag. Wij hechten er veel belang aan de restauratie in zeer nauw overleg met u te doen.  Wat doen we wel, wat doen we niet, op welke manier doen we het en welke materialen gebruiken we. Zo blijft u gedurende het hele traject betrokken bij de restauratie.

Zelf aan de slag?

Geweldig! Wij weten ook hoe leuk het is om zelf aan je paradepaardje te werken. Ook dan kunt u op ons rekenen. Moeilijk te vrkrijgen onderdelen? Wij weten de weg! Zit u verlegen om advies? Bij ons kunt u terecht! In 1979 verpandden wij ons hart aan dit vak. We hebben dus meer dan 30 jaar ervaring in de vingers. We delen graag onze passie en kennis met u. 

En verder.....

Waar uw droom ook vandaan komt, dat maakt ons niet uit. Een Italiaanse schone, een pittige Engelsman, een charmante Française, een kleine Japanner of een degelijke Duitser. Voor ons zijn ze allemaal even mooi. 

Voor het volledig richten van uw klassieker, of alleen het uitdeuken van een portier of scherm. De hele auto voorzien van een nieuw laksysteem of alleen het bijspuiten van enkele delen. Voor al deze werkzaamheden, groot en klein, kunt u rekenen op “Klassieker Restauratie Martin Stoffer”.


Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisie


Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisieMartin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisie