Autoschade Stoffer

Autoschade en nu ?

Geen nood u  kunt zowel telefonisch contact met ons opnemen als bij ons langskomen.Het enige dat wij nodig hebben zijn de groene kaart, rijbewijs  en het kentekenbewijs (deel I & II) van uw auto.

Locatie:

Bornerweg 33 6125 BG Obbicht (Zuid-Limburg)

Tel: 046 48 55 108 Fax: 046 48 58 500

info@autoschadestoffer.comOpeningstijden:

Maandag:  08.30-12.30 uur         13.00-17.00 uur
Dinsdag:  08.30-12.30 uur         13.00-17.00 uur
Woensdag:  08.30-12.30 uur         13.00-17.00 uur
Donderdag:  08.30-12.30 uur         13.00-17.00 uur
Vrijdag:  08.30-12.30 uur         13.00-17.00 uur
Zaterdag:  09.00-12.30 uur 

Waarom Autoschade Stoffer?
  • Alle auto's krijgen bij Autoschade Stoffer dezelfde aandacht en profiteren keer op keer van bewezen vakmanschap.
  • Bij Autoschade Stoffer bijzondere benadering tot de klant, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.
  • Wij begeleiden u van A t/m Z bij uw schade.
  • Alle schade's zijn welkom, zowel de kleine als de grote.Wij zijn office dealer van?
  • RustyCo Ontroest 100% poriëndiep
    Zonder te stralen of te schuren.
  • RX5 Het nr.1 antiroest product.

 

Onze diensten:

In deze sectie geven wij informatie over de diensten die wij u kunnen leveren. Dit geeft een globaal overzicht van onze kwaliteiten en ervaringen. Mocht u de informatie die u zoekt niet kunnen vinden, en u meent dat wij u wellicht van dienst kunnen zijn, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

 Hieronder geven we een korte beschrijving per onderwerp:

Intake:

Tijdens het intakegesprek wordt de schade door één van de schadespecialisten vakkundig bekeken.

Demontage:

De beschadigde en kapotte onderdelen worden gedemonteerd en vervolgens vervangen door uitsluitend originele onderdelen, tenzij de opdrachtgever anders wenst.

Schadeherstel:

Sommige onderdelen kunnen niet gerepareerd worden, en zullen vervangen moeten worden.U bepaalt of u originele, merkloze of gebruikte onderdelen wilt gebruiken om de beschadigde delen te vervangen.

Plaatwerkerij:

Hier wordt de carrosserie uitgedeukt of gedeeltelijk vervangen. Wanneer de schade zodanig is dat er vitale onderdelen ontzet zijn, gaat de auto op de richtbank, welke de exacte fabrieks- specificaties van iedere auto gegarandeerd.

Als de plaatwerkspecialist nu alle bestaande of nieuwe delen volgens de fabrieksspecificaties heeft gericht en-/of ingelast, gaat de auto door naar de afdeling voorbewerking.

Voorbewerking:

In de voorbewerking worden de geplaatwerkte delen voorbereid voor de spuiterij.De delen worden hier geschuurd, strak gemaakt en in een roestwerende primer gespoten.

Restauratie:

Onder een volledige restauratie verstaan wij een zogenaamde "body off" restauratie. Dat wil zeggen, de auto wordt volledig gedemonteerd, motor, bak en assen verwijderd, etc. Alle slechte plaatwerkdelen worden vervangen of gerepareerd en behandeld met een roestwerende primer en een roestwerende carrosserie- lak. As delen worden gestraald, gepoedercoat en voorzien van nieuwe rubbers, lagers, etc. Motor en bak indien nodig gereviseerd.Na het spuiten van de body wordt de auto weer opgebouwd.

Spuitwerk:

Weer helemaal strak komt uw auto in handen van onze ervaren en vakkundige carrosseriespuiters.

Veiligheid:

Uw auto is een veilige auto. Dat zit ’m voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie.Daarin hebben de constructeurs een groot aantal veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar.Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is.Alleen een erkend Schadeherstelbedrijf biedt u de zekerheid dat uw auto na reparatie weer als nieuw is.

Afleveren:

Als de reparatie het allesziend oog van onze eigen kwaliteitscontrole heeft ondergaan en goed bevonden is, krijgt u uw auto en uw sleutels overhandigt.Vlak voor aflevering wordt de auto grondig gewassen en van binnen gereinigd ook informeren wij u bij aflevering over de uitgevoerde werkzaamheden.