Klassieker Restauratie Martin Stoffer Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisie
Wij Werken aan de toekomst van 't verleden.


Mauris quis eros arcu

Klassieker Restauratie Martin Stoffer

“Klassieker Restauratie Martin Stoffer” is een restauratie bedrijf gevestigd in het Limburgse Obbicht. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van klassiekers. Dat zijn zowel Classic Cars, Oldtimers als Youngtimers. 

Cras porta porta turpis

Restauratie:

Heeft u een oldtimer, maar verkeert deze niet meer in de beste staat? Dan kunnen wij u daarmee helpen! Een oldtimer is een klassiek voertuig waarvan het model al lange tijd niet meer gefabriceerd wordt.Bij een auto spreekt men doorgaans van oldtimer als deze periode meer dan 25 jaar is.

Nullam ac mi id massa consectetur

Spuitcabine:

Naast het restaureren van u oldtimer of classic car kunt bij ons u ook terecht voor spuitcabine te huren. Voor andere wensen kunt u contact opnemen.

Maecenas venenatis viverra nisi

Motor / revisie

Oldtimer - Restauratie Martin Stoffer is een ervaren specialist in reviseren van oldtimer / classic cars. Wij behandelen u klassieker met de grootste zorg. Zo dat u klassieker in originele staat verkeerd.

Onze werkplaats:

Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisieMartin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisieMartin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisieAutoschade herstel , stoffer ,martin ,obbicht , goede service ,goede prijs ,Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisie

Wij van “Klassieker Restauratie Martin Stoffer” kunnen uw klassieker naast restaureren ook geheel onderhouden. Wij beschikken over een ruime en goede werkplaats met alle apparatuur om uw klassieker alle benodigde aandacht te kunnen geven. Bij een bedrijf waar tijd en aandacht voor zowel de eigenaar als zijn klassieker de norm is komen bezitters van bijzondere auto’s graag terug. Ons bedrijf is zo’n bedrijf. U en uw klassieker krijgen alle aandacht en uw wensen staan centraal. Klassieker Restauratie Martin Stoffer gebruikt de beste producten en materialen. Daarmee bereiken we niet alleen het beste resultaat maar stellen we onze medewerkers ook in staat om vlot, zorgvuldig, plezierig  en niet te vergeten veilig te werken.


De APK is een keuring op het gebeid van veiligheid, milieu, brandstof en voertuig identiteit. Wielophanging, remmen en de carroserie hebben bij klassiekers relatief veel te lijden.  Punten die erg belangrijk zijn voor veiligheid en ook 100% in orde moeten zijn voor het (opnieuw) krijgen van een APK goedkeuring. Is uw klassieker weer toe aan een APK keuring? Maak dan een afspraak en wij lopen uw auto helemaal na en zorgen dat de APK met vlag en wimpel zal worden gehaald.


Roest behandeling en roest preventie.

Roesten is een reactie van metaal met water. Onderweg verzamelt er zich onder uw auto modder en pekel.  Beiden zijn berucht voor het vasthouden van vocht, waardoor het alle kans krijgt het edele staal van uw klassieker te laten roesten. Aan de binnenkant en in de holle ruimten is condens een sluipmoordenaar. Wij behandelen roest professioneel. We gebruiken daarbij de uitstekende producten van Rustyco en RX Anti Roest. Deze producten helpen bij het ontroesten en vervolgens langdurig beschermen van uw Klassieker.  Deze producten kunt u ook via ons bestellen. 

Voorkom roest en herstel plaatwerk op tijd:
Roest is er al voordat er bruine plekken op uw auto zichtbaar worden. Onderhuids en in de holle ruimten kijkt u niet iedere dag. De roestduivel rust niet! Wij hebben een geoefend oog voor het ontstaan van beginnende roest en wij hebben de middelen om uw klassieker op alle plekken te inspecteren. Voorkom roestproblemen en behoedt u voor hoge kosten door de auto regelmatig door ons te laten nakijken op roest.


Het moge u nu duidelijk zijn dat wij alle middelen en mogelijkheden hebben om uw klassieker in tip-top conditie te houden. Drie belangrijke gebieden waar elke klassieker vroeg of laat mee te maken krijgt zijn:

Plaatwerk:

Nieuw of goed gebruikt  plaatwerk is lang niet altijd meer te vinden. Wij maken indien nodig plaatwerk op maat. Ook maken we er een sport van om vervormd plaatwerk dat niet meer te redden lijkt weer in de juiste vorm te krijgen. 

Richtwerk:

Bij zwaardere schades kan het zijn dat de carroserie en het chassis van uw klassieker niet meer helemaal recht zijn. Het vierkant is een trapezium geworden bijvoorbeeld. Op onze richtbank krijgen wij elke auto weer uitgericht volgens de specificaties van de fabrikant. 

Spuitwerk:

De finishing touch van elk project én je eerste en enige kans om op iedereen een onuitwisbare eerste indruk achter te laten. Wij beschikken over moderne spuitcabines en wij werken met de beste laksystemen. De cabine is ook te huur . Vraag naar de mogelijkheden.U bent van harte welkom om ons een bezoek te brengen. Om u de aandacht te kunnen geven die u verdient is het verstandig om eerst even te bellen en een afspraak te maken. Op die manier kunnen wij voldoende tijd voor u vrijmaken.
   
Autoschade herstel , stoffer ,martin ,obbicht , goede service ,goede prijs ,Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisieAutoschade herstel , stoffer ,martin ,obbicht , goede service ,goede prijs ,Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisie
Autoschade herstel , stoffer ,martin ,obbicht , goede service ,goede prijs ,Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisie
Autoschade herstel , stoffer ,martin ,obbicht , goede service ,goede prijs ,Martin stoffer autoschade , obbicht ,born ,auto ,schade ,herstel ,resturatie ,revisieMG , Jaguar , e type , oldtimers ,revisie , motor revisie , resturatie , auto , born , schade herstel , martin stoffer
MG , Jaguar , e type , oldtimers ,revisie , motor revisie , resturatie , auto , born , schade herstel , martin stoffer
MG , Jaguar , e type , oldtimers ,revisie , motor revisie , resturatie , auto , born , schade herstel , martin stoffer